Om Bertlett och BOLD

Johan Bertlett är lektor vid Lunds universitet och konsult i BOLD Consulting. Inom ramen för sina tjänster bedriver han såväl forskning och undervisning som konsultering inom områdena medarbetarskap och ledarskap. Han är internationellt publicerad och har presenterat forskning vid flertalet internationella konferenser i Europa och USA. Förutom nationella uppdrag har Bertlett också arbetat konsultativt med flertalet europeiska flygmyndigheter.

BOLD Consulting erbjuder företag och organisationer föreläsningar, workshops, processtöd och coachning med syfte att utveckla framgångsrika arbetsplatser, som präglas av tydlig mål och rolluppfyllelse genom aktivt, ansvarstagande och effektivt medarbetarskap.

BOLD har verktygen, erfarenheten och omfattande kunskap om organisationspsykologi för att hjälpa beslutsfattare att minimera sina osäkerheter när det gäller att möjliggöra affärer och facilitera arbetsprocesser med fokus på resultat genom att utveckla strukturer, processer och mänskliga beteenden.

BOLD har kraftfulla och pragmatiska verktyg som med tung vetenskapligt support skapar förlösande underlag i processer för att utveckla ledarskaps- och medarbetarskapsbeteende med fokus på såväl individ och grupp som relation, struktur och process.

BOLD Consulting är licensierad FARAX-konsult vilket grundar sig i 360-metodiken. Metodiken hämtar mycket av sin kraft i ett välstrukturerat feedbacksystem som tydliggör att utveckling sker i relationen till och i samsyn mellan kollegor, chefer och medarbetare.
Metodiken lämpar sig väl för utvecklingsinsatser på såväl individ- och grupp- som på organisationsnivå: t.ex. chefs- och ledarskapsutveckling, ledningsgruppsprofil, medarbetarskap och change management.
(FARAX Group)

BOLD Consulting är också licensierade i Hogan Assessments System (HAS) som grundar sig i världens mest vedertagna personlighetsmodell – Big 5. Detta är en uppsättning av verktyg som tillsammans skapar ett djupgående underlag för att analysera person- och grupprofiler.
HPI: mäter personlighetsprofil
HDS: mäter urspårningstendenser vid t.ex. ökad stress
MVPI: mäter värderingar och motivationsfaktorer

HAS är ett kraftfullt hjälpmedel inom flera områden där vi ser dess styrka vad det gäller att skapa ett reliabelt och valitt underlag inför beslut som berör tillsättning av personal, skapa och utveckla grupper samt att det framförallt genererar ett fantastiskt underlag för att utveckla individer och grupper med hjälp av coaching.
(Hogan Assessments)

Mer information finns på BOLD Consultings hemsida
Följ BOLD Consulting på Facebook
Ta kontakt med Johan Bertlett på LinkedIn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s