Ge tillbaka

Redan första dagen då BOLD Consulting AB grundades togs beslutet att 5% av den årliga nettovinsten ska skänkas till välgörande ändamål.

BOLD Consulting arbetar utifrån en värdegrund att forskning och utbildning bör, kan och ska leda till positiv och önskvärd utveckling gällande kunskap och hälsa.

I vid mening baserat på denna värdegrund väljer BOLD Consulting att stödja:
Företag och organisationer som bedriver och/eller stöttar forskning och/eller utbildning i syfte att främja barns hälsa och/eller kunskapsutveckling.

webbknapp_barnsupporter-1.png

2017: Barncancerfonden
2016: Barncancerfonden
2015: Rädda Barnen
2014: Jonsters Charity
2012-2013: Barncancerfonden

BOLD Consulting har från och med 2013 gått in som stolt
sponsor till HittaBOLD-HIK 1rps IK. HIK bedriver framgångsrikt verksamhet inom fotboll och gymnastik. Det som dock är avgörande för att BOLD väljer att stödja HIK är deras imponerande barn- och ungdomsverksamhet. HIK, deras ledare och den värdegrund som de står för gör skillnad för barn och ungdomar i regionen.

Johan Bertlett blev hösten 2012 kontaktad av Polismyndigheten i Skåne. De bad om hjälp gällande metodutveckling och hur de proaktivt kan LAJKSarbeta med ökad kunskap och förståelse för barn och ungdomars utsatthet på Internet. Resultatet blev LAJKS, ett utbildningspaket som riktar sig till barn, ungdomar och vuxna via kommuner, skolor, föreningar och församlingar. Jin Landälv och Johan Andersson på Polismyndigheten har utvecklat ett koncept och levererar ett viktigt arbete som gör skillnad! Besök deras hemsida där det bl.a. går att läsa: ”Vi ger er verktygen dels för att vi tillsammans ska kunna förebygga och minska övergrepp på Internet, dels vad vi kan göra när ett barn eller ungdom redan blivit utsatt.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s